Latest News

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ - Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4 - Ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα [ΕΙΚΟΝΕΣ]


 Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4 
Κυβέλη Χατζηευστρατίου... 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ξημερώματα, η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Το νεαρό μοντέλο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Την Κυβέλη Χατζηευστρατίου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ασχολήθηκε με το μόντελινγκ τόσο με δουλειές εντός συνόρων, όσο και εκτός.

Η Κυβέλη είναι 20 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα», όπως ανέφερε στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της στη σελίδα του GNTM, στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling ενώ τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της και στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.