Latest News

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Η Ντρου Μπάριμορ πίστευε ότι ο E.T. ήταν αληθινό ον και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ φρόντισε να μην στεναχωρηθεί

 Η Ντρου Μπάριμορ ήταν μόλις 5 ετών στα γυρίσματα της ταινίας «E.T.» και πίστευε πως ο φιλικός εξωγήινος ήταν... αληθινό ον. 

«Πίστευα ότι ήταν αληθινός» είπε η 47χρονη ηθοποιός στην εκπομπή της «The Drew Barrymore Show», με αφορμή την 40η επέτειο από την πρεμιέρα της ταινίας. 

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, κατά έναν πολύ ουσιαστικό τρόπο. Πήγαινα και έπαιρνα μεσημεριανό μαζί του» δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα. 

Ο 51χρονος Χένρι Τόμας, που είχε υποδυθεί τον αδελφό της Μπάριμορ στην ταινία, θυμήθηκε πως όταν έκανε κρύο στο πλατό, η μικρή ζητούσε να βάλουν έναν κασκόλ στον εξωγήινο «γιατί θα κρυώσει». «Τύλιγες το κασκόλ γύρω απ΄τον λαιμό του» είπε, απευθυνόμενος στη συμπρωταγωνίστριά του. 

«Σε βρίσκαμε να μιλάς με τον E.T. και το είπαμε στον Στίβεν (στον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ). Και εκείνος, από εκείνη τη στιγμή, έβαλε δύο τύπους να κρατήσουν τον E.T. ζωντανό και κάθε φορά που τον κοίταζες, εκείνος αντιδρούσε» της είπε η Ντι Γουάλας, η μητέρα της στην ταινία. 

Κάθε νέα αποκάλυψη έκανε την 47χρονη ολοένα και πιο χαρούμενη και αντιδρούσε με πλατιά χαμόγελα, όπως και το κοινό της εκπομπής της.