Latest News

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Χρήστος Βαλαβανίδης: Κάποιες βιντεοκασέτες είναι απαράδεκτες, τις αποποιούμαι [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραδέχθηκε ότι μετανιώνει για κάποιες βιντεοκασέτες στις οποίες είχε παίξει, όμως, επεσήμανε αυτές τον βοήθησαν να ζήσει την... οικογένειά του. 

«Μερικές είναι πολύ κακής ποιότητας, άλλες εντάξει, περνάνε... συμπαθητικές», είπε ο ηθοποιός εξηγώντας γιατί μετανιώνει για κάποιες βιντεοκασέτες. 

«Κάποιες όμως είναι απαράδεκτες, τις αποποιούμαι. Αλλά έτσι έζησα την οικογένειά μου. Διότι ο ηθοποιός σημαίνει φως, αλλά σημαίνει και νοίκι, φως, νερό, τηλέφωνο», συμπλήρωσε, μιλώντας στην εκπομπή «Εμείς» του Open. 

Ερωτηθείς τι τον οδήγησε να κάνει μια «επανεκκίνηση» στη ζωή του, μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε στο παρελθόν. 

«Έπαθα ένα εγκεφαλικό πριν από πέντε χρόνια. Αυτό το γεγονός ήταν τομή στη ζωή μου και μετά ήρθε ο Covid. Σε αυτή την αλλαγή όμως έγιναν πολύ ωραία πράγματα, καταφέραμε με τη γυναίκα μου, την Ασπασία Κράλλη, κάτι απίστευτο. Βγάλαμε ένα βιβλίο ο καθένας», συμπλήρωσε. 

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούει από τον κόσμο στον δρόμο και επεσήμανε ότι δεν πρέπει να δίνει κανείς μεγάλη βάση σε αυτά. 

«Αν δώσεις μεγάλη βάση σε επαίνους, μπορεί να γίνεις αυτό το πράγμα που τελευταία στις ημέρες μας αποκαλύφθηκε. Κάποιοι άνθρωποι με λάθος επιλογές, που διώκονται σήμερα από τη δικαιοσύνη, θεώρησαν δεδομένη την επιτυχία τους. Είναι κακή εκμετάλλευση της εξουσίας. Εξουσία είχα κι εγώ πολύ μεγάλη κάποια στιγμή στο θέατρο, δεν το εκμεταλλεύτηκα», δήλωσε σχετικά.