Latest News

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Συγκίνηση στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά – Ανδρουλάκης: «Μεγάλη η απουσία της» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά τελέστηκε σήμερα Κυριακή το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο... Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Εκτός από τους συγγενείς και την οικογένεια της αείμνηστης πολιτικού, τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη και τα τρία παιδιά τους, τη μνήμη της τίμησε πλήθος στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όπως ήταν φυσικό, το συναίσθημα που επικρατούσε δεν ήταν άλλο πέρα από θλίψη με τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία, Γιώργο και Κατερίνα, αλλά και τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη να εμφανίζονται ντυμένοι στα μαύρα και φανερά συγκινημένοι.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην δήλωσή του.

Μετά το μνημόσυνο ο Νίκος Ανδρουλάκης μετέβη στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της.