Latest News

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Απίστευτη τραγωδία στην Κρήτη: Βράχος έπεσε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Σκοτώθηκε μια γυναίκα - Τραυματισμένος ο 9χρονος γιος της [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στην Ιεράπετρα όταν βράχος αποκολλήθηκε καταπλακώνοντας το ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου έμενε με την οικογένειά της...

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Αγίας Φωτιάς  και, μάλιστα, μπροστά στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος βγήκε σώος καθώς από τύχη βρισκόταν σε άλλο σημείο του διαμερίσματος, το οποίο έμεινε ανέγγιχτο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ανασύρθηκε νεκρή σχεδόν τέσσερις ώρες μετά, όταν κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες. 

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Αποκολλήθηκε βράχος καταπλακώνοντας ξενοδοχείο - Νεκρή μία τουρίστρια

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες ωρών, απεγκλωβίστηκε ένα εννιάχρονο παιδί και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας. 

Στο σημείο επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν και εθελοντές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το μισό ξενοδοχείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την πτώση του βράχου ο οποίος κύλησε στην πλαγιά και έπεσε πάνω στο κτήριο με αποτέλεσμα αυτό να γκρεμιστεί. 

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Αποκολλήθηκε βράχος καταπλακώνοντας ξενοδοχείο - Νεκρή μία τουρίστρια

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Αποκολλήθηκε βράχος καταπλακώνοντας ξενοδοχείο - Νεκρή μία τουρίστριαTwitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το τελευταίο βράδυ διακοπών στην Ιεράπετρα για την οικογένεια από την Τσεχία.