Latest News

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Νεκρός βρέθηκε 60χρονος εργάτης στο Πήλιο - Ήταν πεσμένος στο πάτωμα με τον σκύλο δίπλα του

 Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος εργάτης γης στο χωριό Πλατανιά Πηλίου, μέσα στο σπίτι του, με τον σκύλο του δίπλα... 

Ο «Ευτύχας» -όπως ήταν γνωστός στους συγχωριανούς του- με καταγωγή από το Πακιστάν, ζούσε στο χωριό τα τελευταία 20 χρόνια, όπου ήταν πολύ αγαπητός και τον προσλάμβαναν συχνά στις αγροτικές εργασίες τους. 

Τις τρεις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, αλλά τον αναζήτησε για δουλειά ένας εργάτης από την περιοχή «Μικρό», που πήγε στο χωριό και χτύπησε την πόρτα, ωστόσο δεν απάντησε κανείς ούτε γάβγισε ο σκύλος.

Οπότε αποφάσισε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, που το άκουσε να χτυπά μέσα από το σπίτι. Ανήσυχος κάλεσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν τον 60χρονο πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό και ακίνητο.

«Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσε πότε με ένα κινητό στο χέρι, πότε με το σκυλί του. Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και γενικά όλα αυτά τα χρόνια στο χωριό έδειχνε να του αρέσει η ζωή αυτή. [...] Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού», είπε ο Σταμάτης Πλατανιάς, κάτοικος του χωριού.

«Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα σου – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε τον πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του», πρόσθεσε.

Την κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.