Latest News

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Σε αυτοκτονία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του 40χρονου αστυνομικού - Είχε αφήσει σημείωμα

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα φέρεται να είχε αφήσει πίσω του ο 40χρονος νεκρός αστυνομικός που βρέθηκε σε τρύπα βάθους δεκάδων μέτρων ...στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο σημείωμα φέρεται να έχει γράψει ότι αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στο σημείωμα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών, αποχαιρετά τους συγγενείς του και αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για το πώς θα βοηθήσει την οικογένεια του.

Μάλιστα,  στο σημείωμα αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα με την καρδιά του. Λόγω αυτών των προβλημάτων είχε μετακινηθεί σε υπηρεσία γραφείου, και αυτό, όπως προκύπτει από όσα έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμα, φαίνεται πως τον επηρέασε πολύ.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 40χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, βρέθηκε νεκρός στο βάραθρο που είναι κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας και είναι γνωστό και ως η «Τρύπα Τατάρνας».

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής σε λίγα μέτρα απόσταση από το βάραθρο. Το είχε κλειδώσει και είχε αφήσει το κλειδί στη ρόδα, ενώ μέσα είχε και το κινητό του τηλέφωνο. Φεύγοντας από το χωριό του, τον Τριπόταμο Αγράφων, είπε ότι πάει να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο και δεν ξαναγύρισε.