Latest News

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στον Κολωνό: Συνελήφθη και 34χρονος για βιασμό της 12χρονης

 Σε ακόμη μια σύλληψη ενός 34χρονου κατηγορούμενου παιδοβιαστή, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα... της Κυριακής.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ταυτοποίησαν τα στοιχεία του μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat που χρησιμοποίησε για να συνομιλήσει με το 12χρονο παιδί πριν το βιάσει.

Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση  του πατέρα του. Θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα στον Εισαγγελέα.

Σε συνολικά έξι συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι αρχές αναφορικά με την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη. Ωστόσο, οι αρχές δεν σταματούν και συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς τις έρευνες προκειμένου να βρουν όλους όσοι σχετίζονται με τη φρικτή αυτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εκτός από τον Ηλία Μίχο, τον άνθρωπο που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι, οι υπόλοιπες συλλήψεις αφορούν άτομα που η ίδια η ανήλικη κατονόμασε ως βιαστές της.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο έχει κατονομάσει η 12χρονη και ακόμα δεν έχει συλληφθεί. Πρόκειται για τον «Μιχάλη».

Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου Μίχου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος την 12χρονη.

Η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος ήταν εκείνος που την πήγαινε στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.


Στο μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο κατηγορούμενος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την 12χρονη, το παιδί του είπε πως είναι 17 ετών και πρόσθεσε πως και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Εκτός από τον 36χρονο, τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή η μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος κρατείται από το μεσημέρι της Κυριακής στις φυλακές Γρεβενών και ο επίσης προφυλακισμένος Ιωάννης Σοφιανίδης στις φυλακές Τριπόλεως.