Latest News

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στον Κολωνό: Στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως άλλοι 3 άνδρες, «πιθανόν συνομιλούσαν με την 12χρονη»

 Άλλοι τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, για την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό η οποία έπεσε θύμα βιασμού... και μαστροπείας

Οι τρεις άνδρες ανέφεραν ότι το περασμένο καλοκαίρι συνομιλούσαν σε εφαρμογή γνωριμιών «με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει» στην ανήλικη από τον Κολωνό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα συγκεκριμένα άτομα εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση, ανέφερε ακόμη η ΕΛ.ΑΣ. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως τρεις ημεδαποί στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Στο «μικροσκόπιο» 367 συνομιλίες 

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει 367 συνομιλίες στην επίμαχη εφαρμογή στο διαδίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα εργαστήρια της αστυνομίας φέρεται να έχουν εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη των περισσοτέρων από τους 213 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την 12χρονη. Η ανήλικη αναμένεται να μπει σε διαδικασία αναγνώρισης κάποιων εξ αυτών, μέσα από φωτογραφίες, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.