Latest News

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Φωτογραφίες καταλήγουν στα κινητά παρουσιαστών- Κατακραυγή για τις διαρροές

 Σωρεία αντιδράσεων και δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει η διαρροή φωτογραφιών από την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με ευαίσθητο υλικό από την τέλεση του εγκλήματος να καταλήγει στα... πάνελ πρωινών εκπομπών. 

Σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας κοίταξε σε κάποιο σημείο το κινητό του τηλέφωνο, και επί της ουσίας αποκάλυψε ότι έχει στη διάθεσή του φωτογραφία από την εγκληματική δράση του Ηλία Μίχου, με θύμα το ανήλικο κορίτσι. 

«Θέλω να διορθώσω το ρεπορτάζ, γιατί βλέπω φωτογραφίες, και δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός που το βίαζε τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία που τώρα είδα τέλος πάντων, φαίνεται το πρόσωπό του Ηλία Μίχου, φαίνεται να έχει και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας. 

Το γεγονός ότι υλικό που περιλαμβάνεται, ή θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στην δικογραφία, διακινείται από κινητό σε κινητό, εγείρει ερωτήματα για την διαρροή του, και το κατά πόσο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ή δικηγόροι που συνδέονται με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, μοιράζονται χωρίς ενδοιασμό βιντεοληπτικό υλικό από την κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού με δημοσιογράφους.

Στα ελληνικά social media, τηλεθεατές αντιδρούν για το γεγονός πως εμπλεκόμενα μέρη στέλνουν σε παρουσιαστές υλικό παιδικής πορνογραφίας από εγκλήματα υπό διερεύνηση, και οι τελευταίοι το παραδέχονται στον αέρα.