Latest News

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος

Στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται υπόδικοι και καταδικασμένοι για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο κατηγορούμενος παιδοβιαστής και μαστροπός ...Ηλίας Μίχος.

Η μεταγωγή του 53χρονου, που έχει προφυλακιστεί για τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού του 12χρονου παιδιού, έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο δεύτερος προφυλακισμένος για τον βιασμό του παιδιού, ο Ιωάννης Σοφιανίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως στην οποία επίσης καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος του «Μεταξά»

Στο μεταξύ σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο κατηγορούμενος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την 12χρονη, το παιδί του είπε πως είναι 17 ετών και πρόσθεσε πως και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Εκτός από τον 36χρονο, τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν η μητέρα του παιδιού και ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής.

Οι εξελίξεις για την υπόθεση αναμένονται ραγδαίες και δεν αποκλείεται οι Αρχές να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις εντός της ημέρας.