Latest News

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Κανάκης κατά Λιάγκα για τις φωτογραφίες της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;» [ΒΙΝΤΕΟ]

 «Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;». Με αυτό τον τρόπο ξέσπασε χθες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα με ...αφορμή της υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.  

Ειδικότερα, την οργή του Αντώνη Κανάκη προκάλεσαν οι υπαινιγμοί του Γιώργου Λιάγκα ότι έχει στο κινητό του φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον βιασμό της.  


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο Αντώνης Κανάκης εξέφρασε τον εκνευρισμό του για τη διακίνηση των φωτογραφιών σε τηλεοπτικές εκπομπές, φωτογραφίζοντας με σαφήνεια τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έβλεπε «ζωντανά», στον «αέρα» του «Πρωινού» – που επίσης προβάλλεται στον ΑΝΤ1 – τις συγκεκριμένες εικόνες.

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», σχολίασε συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης.