Latest News

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Viral η αράχνη που εθεάθη να περπατά πάνω στο φέρετρο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Viral έγινε μια μικροσκοπική αράχνη, η οποία έκανε την εμφάνισή της πάνω στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και συγκεκριμένα στην κάρτα που είχε εναποθέσει πάνω του ο ...βασιλιάς Κάρολος.

Καθώς εκατομμύρια μάτια είναι στραμμένα στο Λονδίνο και στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αυτές τις ώρες,  οι πιο παρατηρητικοί θεατές μπόρεσαν να εντοπίσουν την αραχνούλα, η οποία «ξετρύπωσε» από το στεφάνι με τα άνθη που κοσμεί το φέρετρο της βασίλισσας και άρχισε να…κόβει βόλτες.

Η αράχνη στάθηκε για αρκετή ώρα στο χειρόγραφο σημείωμα του βασιλιά, το οποίο αναφέρει: «Με αγάπη και αφοσίωση στην μνήμη της, Charles R».

βασίλισσα Ελισάβετ

Το στεφάνι πάνω από το φέρετρο της Βασίλισσας -κατόπιν αιτήματος του Βασιλιά- περιέχει φύλλωμα δεντρολίβανου, αγγλικής βελανιδιάς και μυρτιάς, τα φύλλα της οποίας κόπηκαν από ένα φυτό που αναπτύχθηκε από άνθη μυρτιάς, που υπήρχαν στη γαμήλια ανθοδέσμη της Βασίλισσας.

βασίλισσα Ελισάβετ

Το φέρετρο κοσμούν λουλούδια σε αποχρώσεις του χρυσού, του ροζ και του μπορντό με πινελιές λευκού, κομμένα από τους κήπους των Βασιλικών κατοικιών.