Latest News

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Ray J σε Καρντάσιαν: «Όχι Κιμ- Το sex tape ήταν ιδέα της μητέρας σου» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ray J έχει βάλει σκοπό να καθαρίσει επιτέλους το όνομά το και μέσα από μία σειρά αναρτήσεων και βίντεο κατηγορεί την Κρις Τζένερ ευθέως για το sex tape, που έμελλε να εκτοξεύσει την φήμη της ...Κιμ Καρντάσιαν.

Ο 41χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο κατηγόρησε την επονομαζόμενη Mamager ότι υποβλήθηκε σε ένα «ψεύτικο» τεστ αλήθειας.

Με τη λεζάντα «Όχι, όχι όχι, Κιμ» ξεκινά το βίντεο λέγοντας ότι παίζετε παιχνίδια μαζί μου  και το τρελό είναι ότι είμαι διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία και βλέπω τη μαμά κάποιας (Κιμ Καρντάσιαν) να μιλάει και να γελάει με τον μαύρο...» λέει έξαλλος ο Ray J.

Οι κατηγορίες προέκυψαν μετά από ένα πρόσφατο επεισόδιο του Late Late Show, όπου η 66χρονη Τζένερ απάντησε σε μια σειρά από άβολες ερωτήσεις ενώ ήταν συνδεδεμένη με έναν πολύγραφο.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Τζένερ αναφέρθηκε στη μακροχρόνια φήμη ότι βοήθησε να διαρρεύσει η περιβόητη sex tape της κόρης της Κιμ με τον Ray J.

Η Τζένερ επέμεινε ότι δεν είχε καμία σχέση με την κυκλοφορία του βίντεο και ο «ελεγκτής» του τεστ διαπίστωσε ότι έλεγε την αλήθεια.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως, ο 41χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο κατηγόρησε την Τζένερ και την Καρντάσιαν ότι προσπάθησαν να τον «θάψουν» και να τον κάνουν «να φαίνεται ψεύτης».

Ο Ray J αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο και ισχυρίστηκε ότι η Τζένερ ήταν εκείνη που ενορχήστρωσε τη διαρροή.

«Δεν ξέρω τι στο διάολο νομίζεις ότι είναι αυτό, αλλά τα 'χεις βάλει με το λάθος άτομο. Τέλος. Τα βάλατε με τον τον λάθος Μαύρο», λέει στο βίντεο.

«Απλώς ήθελα να χειριστώ αυτή τη μαλ@@ία νόμιμα, σωστά, και απλά θα σε αντιμετώπιζα στο δικαστήριο και θα έπαιρνα αυτό που μου αξίζει (...) από το να προσπαθείς να με δυσφημίσεις, να με κάνεις να φαίνομαι κακός, όταν ΕΣΥ ξέρεις τι συμβαίνει».

«Γαμ@@ είσαι απλά ρατσίστρια. Αυτό είναι λάθος για τον οποιονδήποτε. Νομίζεις ότι μπορείς να γαμ@@ ανθρώπους έτσι απλά και μετά να ξεφεύγεις για πάντα!!! Εκεί είναι που είσαι λάθος.

»Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου - πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα» λέει μεταξύ άλλων και προσθέτει πως «Ήταν ιδέα της μαμάς σου».

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτός και η ομάδα του ετοιμάζονταν να στείλουν σειρά «αποδείξεων» που αφορούσαν το σκάνδαλο.

Ο Ray J επέκρινε επίσης το CBS επειδή επέτρεψε στην Τζένερ να κάνει το φερόμενο ψευδές τεστ ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός που το εξέτασε είχε παρελθόν σκοτεινών πρακτικών.

«Ο Τζον Γκρόγκαν είναι ψεύτης. Δεν είναι ειδικός. Είναι γνωστός ως το παράσιτο του τεστ αλήθειας», λέει μεταξύ άλλων.

«Aυτός ο μάγκας, η Κρις Τζένερ έκανε το τεστ με τον ανιχνευτή ψεύδους για να με κάνει να μοιάζω με ψεύτη. Και το πιο λυπηρό είναι ότι το δίκτυο το επέτρεψε να συμβεί! Μήνυση σε όλους για συκοφαντική δυσφήμιση… Ανυπομονώ να σας αποκαλύψω την αλήθεια».

Λίγο αργότερα, ο Ray J δημοσίευσε ένα βίντεο 28 λεπτών στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπήρχαν δύο εκδοχές του επίμαχου sex tape.