Latest News

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη - Έκλεισαν 22χρονη σε διαμέρισμα και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Εφιαλτικές ώρες πέρασε μία 22χρονη κοπέλα η οποία ενώ είχε βγει με μια φίλη της για να διασκεδάσουν, κατέληξε να είναι όμηρος δύο αντρών σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο ...της Αθήνας. 

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν χτυπήσει την 22χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Αλγερία της είχαν σκίσει τα ρούχα και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Το μαρτύριο της κοπέλας έφτασε στο τέλος του το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η 22χρονη κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου την κρατούσαν οι δύο άνδρες και να φωνάξει για βοήθεια. Οι κάτοικοι την άκουσαν και κάλεσαν την αστυνομία, με τους άνδρες της ΔΙΑΣ Αθηνών να φτάνουν στο σημείο περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

«Βοήθεια, βοήθεια» άρχισε να φωνάζει η 22χρονη, όταν κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιακωβίδου, στο κέντρο της Αθήνας, με τους δύο δράστες που την κρατούσαν να προσπαθούν βιαίως να την ξαναβάλουν μέσα στο σπίτι.

Μόλις οι άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν σε ποια πολυκατοικία βρισκόταν το διαμέρισμα, χτύπησαν την πόρτα και ζήτησαν από τους δυο άνδρες, έναν υπήκοο Γουινέας και έναν Βουλγαρίας, να αφήσουν την κοπέλα να φύγει. Εκείνοι, αρχικά, ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δυο τους στο σπίτι αλλά τότε ακούστηκε η γυναίκα και οι ειδικοί φρουροί της ΔΙΑΣ τους ζήτησαν να την αφήσουν να φύγει.