Latest News

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Τρόμος για γνωστή αστρολόγο στη Γλυφάδα - Ληστεία με λεία 1 εκατομμυρίου σε μονοκατοικία

 Θύμα άγριας ληστείας έπεσε μία 55χρονη γνωστή αστρολόγο στην περιοχή της Γλυφάδας με τους δράστες να την ξυλοκοπούν για να τους πει πού είναι ...το χρηματοκιβώτιο.

Δύο άτομα εισέβαλαν στη μονοκατοικία της, λίγο μετά τις 02:00 και άσκησαν βία στο θύμα, προκειμένου να την αναγκάσουν να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή. 

Τελικά, εντόπισαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, ενώ πήραν και όσα πολύτιμα αντικείμενα βρήκαν σε άλλο σημείο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, η αξίας των κλοπιμαίων «αγγίζει» το ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Έψαξαν όλες τις ντουλάπες του σπιτιού!

Η 55χρονη αστρολόγος  Βάσω Νικολαΐδου, ανέφερε ότι οι δύο δράστες που μπήκαν στην μονοκατοικία που διαμένει, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους δείξει πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Τής κρατούσαν τα χέρια και τα πόδια, απειλώντας της προκειμένου να τούς πει που είναι τα χρήματα. Οι δύο άγνωστοι άνδρες φέρεται να έκαναν άνω – κάτω τους χώρους του σπιτιού και μετά από έρευνες αρκετών λεπτών κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το σημείο. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 55χρονη, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν χρήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων. 

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ η γυναίκα ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Στο σπίτι είναι κλιμάκιο του εγκληματολογικού για να συλλέξει τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ επιχειρείται να εντοπιστεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας που ίσως δώσει στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.