Latest News

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Θρίλερ για τους επιβάτες πτήσης της Spirit Airlines - Εκδηλώθηκε φωτιά μετά την προσγείωση [ΒΙΝΤΕΟ]

 Φωτιά εκδηλώθηκε σε αεροσκάφος της Spirit Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της ...Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η πτήση 383 από την Τάμπα στην Ατλάντα «προσγειώθηκε με ασφάλεια» αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας «ένα από τα φρένα υπερθερμάνθηκε», επεσήμανε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει φωτιά, ενώ οι επιβάτες ήταν ακόμα εντός του αεροπλάνου. Ένας από τους επιβαίνοντες, έκανε λόγο για έναν «παράξενο θόρυβο» μόλις ολοκληρώθηκε η προσγείωση. «Κανείς δεν ήξερε τι ήταν μέχρι που ακινητοποιήθηκε στη μέση του διαδρόμου προσγείωσης. Είδαμε φλόγες να βγαίνουμε από τον κινητήρα και ο κόσμος, και εγώ, άρχισε να φρικάρει». 

Σε βίντεο από το σημείο, ακούγονται οι φωνές των επιβατών, αλλά και η έκκληση των αεροσυνοδών να παραμείνουν στις θέσεις τους. 

«Κυρίες και κύριοι, παραμείνετε στις θέσεις σας, παραμείνετε στις θέσεις σας. Δεν χρειάζεται να εκκενώσουμε τώρα, παρακαλώ καθίστε. Αφήστε ανοιχτούς τους διαδρόμους».  

«Το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στην πύλη όπου οι επιβάτες  αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς τραυματισμούς. Ευχαριστούμε τους πρώτους ανταποκριτές της Ατλάντα που συνάντησαν αμέσως το αεροσκάφος» επεσήμανε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Το αεροπλάνο θα αποσυρθεί προσωρινά από την υπηρεσία καθώς θα υποβληθεί σε συντήρηση, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.