Latest News

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

«Oops, they did it again»: Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς φιλιούνται στο στόμα ξανά - 19 χρόνια μετά το φιλί στα βραβεία MTV


 Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Μαντόνα επανέλαβαν το θρυλικό μεταξύ τους φιλί ...το 2003, με αφορμή το γάμο της πρώτης. 

Οι δύο τους έδειξαν πως ακόμα διατηρούν θερμή τη σχέση τους μετά από δεκαετίες γνωριμίας, με ένα φιλί στα χείλη μετά το γάμο της Μπρίτνεϊ με τον Σαμ Ασγκάρι την Παρασκευή στο Λος Άντζελες.

Η Μπρίτνεϊ φαίνεται χωρίς το νυφικό της, αλλά με ένα μίνι Versace -ένα από τα τρία λουκ του ιταλικού οίκου που άλλαξε στη γαμήλια δεξίωση.

Μαντόνα και Μπρίτνεϊ είχαν μείνει στην ιστορία με εκείνο το φιλί που παρακολούθησαν εκατομμύρια στην απονομή των MTV Video Music Awards το 2003.

Μαντόνα Μπρίτνεϊ

Η Μαντόνα μετά την Μπρίτνεϊ έκανε το ίδιο και με την Κριστίνα Αγκιλέρα - αν και εκείνο το φιλί φάνηκε «μισό» καθώς η κάμερα είχε εστιάσει στην αντίδραση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που είχε προσφάτως χωρίσει με την Μπρίτνεϊ, όπως έχει υποστηρίξει σε παλιότερη συνέντευξή της η Αγκιλέρα

Οι τρεις τους ερμήνευσαν στην σκηνή των βραβείων τα “Like a Virgin” και “Hollywood”, με τις Αγκλιλέρα και Σπίαρς να φορούν μίνι νυφικά και τη Μαντόνα με μαύρο στενό outfit. 

Σημειώνεται πως η Μαντόνα ήταν από τις διασημότητες που προσκλήθηκαν στον γάμο της Μπρίτνεϊ σε πολύ στενό κύκλο, χωρίς την παρουσία ούτε καν των γονιών της.