Latest News

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

«Καίει» τον γιο Μπάιντεν το βιβλίο της πρώην συζύγου του: Εξαρτήσεις, διαφθορά και βίντεο με ιερόδουλες [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η πρώην σύζυγος του γιου του προέδρου Μπάιντεν, Χάντερ, βγάζει όλα του τα...«άπλυτα» στη φόρα στο νέο βιβλίο της. Η Κάθλιν Μπουλ ήταν παντρεμένη με τον Χάντερ Μπάιντεν για πάνω από 20 χρόνια, κατά τα οποία υποστηρίζει πως πέρασε μια ...«πραγματική κόλαση».

Η Μπουλ καταγγέλλει ότι, εκτός από τα αλλεπάλληλα μεθύσια του Χάντερ και την εξάρτησή του από ουσίες όπως η κοκαΐνη, ο άνδρας της την έκανε να νιώθει ντροπή, αφού αναρτούσε στο διαδίκτυο πορνογραφικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και ιερόδουλες.  Στο βιβλίο – «φωτιά», η πρώην σύζυγος Μπάιντεν δεν παραλείπει να μιλήσει για τις υποθέσεις διαφθοράς σε Ουκρανία και Κίνα, στις οποίες έχει κατηγορηθεί πολλάκις πως εμπλέκεται ο Χάντερ.

Η Κάθλιν Μπουλ και ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια, όταν η Μπουλ ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της ήταν εθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

Μπάιντεν

«Βρήκα εκατοντάδες χρεώσεις πιστωτικών καρτών σε μπαρ, κάβες και στριπτιτζάδικα», γράφει η Κάθλιν. «Όλη την ώρα, μου έλεγε ότι ήταν υγιής και νηφάλιος – και ότι εγώ ήμουν η τρελή. Του έλεγα συνεχώς ότι ήμουν το μόνο άτομο που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος. Έτσι αυτή η προσπάθεια έγινε πια το δικό μου είδος εθισμού».

Η πίπα κοκαΐνης και τα βίντεο με ιερόδουλες

Μια ακόμη συνειδητοποίηση – σοκ έμελλε να ακολουθήσει την πρώτη: Η Κάθλιν έμαθε ότι ο Χάντερ, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν οι δυο τους υπηρετούσαν στο Σώμα Εθελοντών Ιησουιτών, καλούσε συχνά ιερόδουλες και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις μεταξύ τους περιπτύξεις, για να τις ανεβάσει σε πορνοσάιτ.

Μπάιντεν

Την ίδια εποχή, ο εθισμός του στα ναρκωτικά είχε χτυπήσει «κόκκινο» και ο Χάντερ ξεχνούσε τα σύνεργά του δεξιά και αριστερά μες στο σπίτι. Η Κάθλιν είχε γίνει έξαλλη, όπως αναφέρει, όταν βρήκε μια πίπα κοκαΐνης στο τασάκι του σαλονιού.

Το χειρότερο όμως από όλα, ήταν η σχέση που είχε συνάψει ο Χάντερ με τη χήρα του ίδιου του αδερφού του. Μάλιστα,  την ανακάλυψη έκαναν τα ίδια τα παιδιά τους όταν βρήκαν ενοχοποιητικά μηνύματα στο τηλέφωνό του.

Ο αδερφός του Χάντερ, Μπο Μπάιντεν, ήταν ένας υψηλού επιπέδου πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, ο οποίος στόχευε σε μια λαμπερή καριέρα στην πολιτική, όταν «χτυπήθηκε» από καρκίνο στον εγκέφαλο το 2015 και πέθανε. Ο Χάντερ και η χήρα του αδερφού του σύντομα έγιναν εραστές.


Η Κάθλιν αναφέρει ότι η άσωτη ζωή του πρώην συζύγου της χρηματοδοτούνταν εν πολλοίς από τις ύποπτες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Κίνα, αλλά και από την θέση του στο διοικητικό συμβούλιο μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας, που προκάλεσαν κατηγορίες για διαφθορά.

Το «λάπτοπ από την κόλαση»

Οι Μπάιντεν έχουν κατ’ επανάληψη αρνηθεί τις κατηγορίες, ωστόσο εκκρεμούν ακόμη απαντήσεις σχετικά με τα email που ανακτήθηκαν από ένα κατεστραμμένο λάπτοπ του Χάντερ το 2019 και φαίνονται να αποδεικνύουν τις σχέσεις που είχε με την Ουκρανία.

Ο Χάντερ ερευνάται επί του παρόντος από ομοσπονδιακούς αξιωματούχους στο Ντέλαγουερ για πιθανές φορολογικές απάτες, ξέπλυμα χρήματος και προώθηση συμφερόντων λόμπι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο γιος Μπάιντεν κέρδισε γύρω στα 8 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 2013 και 2018, κυρίως από τη θέση του στην ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma και επιχειρηματικές συμφωνίες με κινεζικές εταιρείες που συνδέονται με το καθεστώς του Πεκίνου, όπως φαίνεται από τα επίμαχα email του «λάπτοπ από την κόλαση».

Μπάιντεν

Το «λάπτοπ από την κόλαση», που ονομάστηκε έτσι για τις ατελείωτες σκοτεινές αποκαλύψεις του, προκάλεσε νέο σκάνδαλο πρόσφατα, όταν διαπιστώθηκε ότι περιείχε δεκάδες ερασιτεχνικά πορνό βίντεο στα οποία ο Χάντερ βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ιερόδουλες. Στη συνέχεια δημοσίευσε τα βίντεο στον ιστότοπο Pornhub.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στο φως ήρθε ακόμη ένα ενοχοποιητικό βίντεο, με τον ολόγυμνο Χάντερ να κραδαίνει ένα παράνομα αποκτηθέν όπλο, ενώ βρισκόταν στο πολυτελές δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μια ιερόδουλη.

Μπάιντεν

Σύμφωνα με μηνύματα κειμένου που βρέθηκαν επίσης στον σκληρό δίσκο του επίμαχου λάπτοπ, η κουνιάδα του Χάλι (με την οποία ο Χάντερ είχε σχέση) πέταξε αργότερα το όπλο, φοβούμενη για την ασφάλεια των παιδιών της.

Η σχέση του Χάντερ με τη χήρα του αδερφού του

Η Χάλι και ο Χάντερ ήρθαν «κοντά» πολύ σύντομα μετά τον θάνατο του Μπο Μπάιντεν. Όπως γράφει η Κάθλιν, ο Χάντερ με τους γονείς της Χάλι ήθελαν να ιδρύσουν μια φιλανθρωπική οργάνωση στο όνομα του νεκρού Μπο. Ακόμα κι έτσι, η Κάθλιν λέει ότι αναρωτήθηκε γιατί ο σύζυγός της χρειαζόταν να περνάει τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι της Χάλι. Σταμάτησε να το συζητά καθώς την αποθάρρυνε ο ψυχοθεραπευτής της, ο οποίος επέμεινε ότι ήταν «ένα σημαντικό κομμάτι του πένθους του Χάντερ».

Στα τέλη του 2016, η Κάθλιν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της Φίνεγκαν μέσα στα κλάμματα, η οποία και της ζήτησε να πάει μαζί της στο σπίτι του οικογενειακού τους ψυχαναλυτή. Ο ψυχαναλυτής θα έφερνε στην Κάθλιν τα «κακά μαντάτα» που οι κόρες της δεν ήταν σε θέση να της πουν.

Η Κάθλιν έμαθε από τον ψυχαναλυτή ότι η Φίνεγκαν και η αδερφή της Ναόμι βρήκαν το τηλέφωνο του Χάντερ και είχαν ανακαλύψει ότι ο πατέρας τους είχε σχέση με την θεία τους την Χάλι.

«Μπορούσα να δω το πρόσωπο του Φίνεγκαν να χαλαρώνει τώρα που το μυστικό είχε αποκαλυφθεί και εγώ δεν είχα καταρρεύσει», θυμάται η Κάθλιν. «Αν μη τι άλλο, ένιωσα εκείνη την στιγμή μια περίεργη δικαίωση. Όχι μόνο δεν ήμουν τρελή, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από όσο μπορούσα να φανταστώ. Σοκαρίστηκα αλλά δεν έσπασα».

Η «προδοσία» του προέδρου

Μπάιντεν

Αυτό που συνέτριψε τότε πάνω απ’ όλα την Κάθλιν, όπως λέει, ήταν η αντίδραση των πεθερικών της στην όλη κατάσταση. Οι Τζο και Τζιλ Μπάιντεν, αντί να την υπερασπιστούν, στάθηκαν στο πλευρό του Χάντερ και της Χάλι.

Μάλιστα, έδωσαν δημόσια την «ευλογία» τους στο ζεύγος, λέγοντας: «Είμαστε όλοι τυχεροί που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον, καθώς προσπαθούσαν να φτιάξουν ξανά τις ζωές τους μετά από τέτοια θλίψη».

Ο Χάντερ παραδέχθηκε αργότερα ότι ο πρόεδρος και η σύζυγός του δε γνώριζαν για το…ειδύλλιο πριν αποκαλυφθεί στα ΜΜΕ και ότι είχε παρακαλέσει τον πατέρα του να εγκρίνει τη σχέση, «για χάρη των παιδιών του».

Η Κάθλιν χώρισε από τον Χάντερ τον επόμενο χρόνο και το διαζύγιο δεν ήρθε «ανώδυνα».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρώην κυρία Μπάιντεν αποκάλυψε ότι ο Χάντερ είχε αδειάσει τους κοινούς λογαριασμούς τους, σηκώνοντας σχεδόν 100.000 δολάρια μέσα σε μόλις δύο μήνες, εξαντλώντας τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και αφήνοντας τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες τους με ψίχουλα για να ζήσουν. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Κάθλιν, όλα αυτά τα χρήματα είχαν καταλήξει σε «ναρκωτικά, αλκοόλ, ιερόδουλες, στριπτιτζάδικα και δώρα για γυναίκες με τις οποίες ο Χάντερ Μπάιντεν είχε σεξουαλικές σχέσεις».