Latest News

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει - Τα πρώτα λόγια του δράστη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι.Θύμα του δολοφονικού αμόκ του 55χρονου συζύγου της έπεσε η 46χρονη, την οποία εντόπισε νεκρή ο έφηβος γιος της μέσα στο...σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι Αρχές, που κλήθηκαν στο σημείο της δολοφονίας από τον γιο της 46χρονης, επιδόθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 55χρονος φέρεται να τηλεφωνησε στον γιο του και να του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη για την δολοφονία της γυναίκας του, είπε στους αστυνομικούς ότι:

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι κ η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…».

koykaki

Το σημείο της δολοφονίας

Τελικά, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ρίχνοντας το αυτοκίνητό στα βράχια στην Παλαιά Φώκαια.

dolofonos

Ο δράστης της δολοφονίας

Περαστικοί εντόπισαν τον 55χρονο τραυματισμένο και ειδοποίησαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο ΚΑΤ.

Ο σύζυγος κρατείται στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται.

polikatoikia