Latest News

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ποια ονόματα ακούγονται για υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Πειραιά

 
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα των υποψηφίων που ακούγονται για τις δύο εκλογικές Περιφέρειες στον Πειραιά που το ΠΑΣΟΚ... έχει να βγάλει βουλευτής πάνω από δέκα χρόνια καθώς.. τα ποσοστά στην περιοχή ήταν κάτω από το πανελλαδικό μέσο όρο του κόμματος.


Α’ Πειραιά: Τελευταία ακούγεται εντόνως ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο πράσινο ψηφοδέλτιο ελπίζοντας πως αυτή την φορά το κόμμα θα μπορέσει να εκλέξει έναν βουλευτή στην εξαεδρική εκλογική περιφέρεια.

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι ένα πρόσωπο αναγνωρίσιμο με πολλούς φίλους στο λιμάνι, αν και η δημαρχιακή του θητεία χαρακτηρίστηκε από ''συντροφικά μαχαιρώματα'' που του στοίχισαν ακόμη και την ευκαιρία να κατέβει ξανά υποψήφιος το 2010 και να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Β’ Πειραιά: Το όνομα που ακούγεται είναι του ιατρού Ιωάννη Τσούτσα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα  αγαπητός στο Κερατσίνι- Δραπετσώνα. Το 2000 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Δ. Σαράφογλου και διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2004,το 2010 και το 2014 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού.