Latest News

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό 42χρονου μέχρι θανάτου

 Δύο άτομα συνελήφθησαν για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό 42χρονου στην Ραφήνα... το βράδυ του Σαββάτου.

Οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερις, και για τον εντοπισμό τους είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν έχουν ποινικό μητρώο  Επιπλέον σύμφωνα με αναφορές αστυνομικών δεν επιβεβαιώθηκε σε πρώτη φάση η χρήση σιδερογροθιάς από τους δράστες.

Την είδηση της σύλληψης των δύο ατόμων έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στο Twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκαος.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα, ανακοίνωσε o Tακης Θεοδωρικάκος.»

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το επεισόδιο στην τουαλέτα που μεταφέρθηκε αργότερα στον κυρίως χώρο του καταστήματος, οι υπεύθυνοι του μπαρ έδιωξαν τους διαπληκτιζόμενους εκτός αυτού για να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι πελάτες.

Όμως κι εκεί τα πνεύματα δε φέρεται να ηρέμησαν κι ακολούθησαν νέες προστριβές και ο ξυλοδαρμός, του 42χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή.

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών ανθρώπων

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο άτυχος άνδρας ήταν τόσο άγρια χτυπημένος, και παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες.