Latest News

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1: Ο Μπακασέτας «κέρασε» στο ντεμπούτο του Πογέτ

Η Εθνική ομάδα νίκησε στο Μπέλφαστ την Βόρεια Ιρλανδία με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπακασέτα και μπήκε με το δεξί στον όμιλο του ...Nations League.

Σοβαρή και αποφασισμένη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, η Εθνική έκανε τη… δουλειά της στο Μπέλφαστ και στο ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία! Η γαλανόλευκη άλωσε (0-1) το Widson Park και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά της στους ομίλους του Nations League.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Ελλάδα είχε τον έλεγχο, με τους γηπεδούχους να απειλούν ελάχιστα την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Με τον Τάσο Μπακασέτα να βρίσκει δίχτυα με υπέροχο τρόπο και τον Γκουστάβο Πογέτ να θωρακίζει τα μετόπισθεν στα τελευταία λεπτά, το τρίποντο κατέληξε σε γαλανόλευκα χέρια. Στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής, ο Ουρουγουανός έβαλε τη… σφραγίδα του και η Ελλάδα πήρε τη νίκη.

Η γαλανόλευκη έβαλε τρεις πόντους στο… σακούλι της και ισοβαθμεί με το Κόσοβο, το οποίο νωρίτερα επικράτησε εκτός έδρας της Κύπρου με 2-0.

Την επόμενη αγωνιστική η Εθνική ομάδα το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), με στόχο τη νίκη που τη βοηθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κύπρος φιλοξενεί τη Βόρεια Ιρλανδία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ

Κόσοβο 2-0 – 3
Ελλάδα 1-0 – 3
Β. Ιρλανδία 0-1 – 0
Κύπρος 0-2 – 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/6)

Κύπρος-Β. Ιρλανδία
Κόσοβο-Ελλάδα