Latest News

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ελένη Πετρουλάκη & Αννα-Μαρία Ιβιτς: Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά… [εικόνες]

 Λένε συνήθως πως οι κόρες μοιάζουν περισσότερο στον μπαμπά τους... Ομως, στην περίπτωση της Αννας-Μαρίας Ιβιτς οι γνώμες... διίστανται!

Καλά γονίδια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πατέρα της, Ιλια, και εντυπωσιακά στοιχεία από τη μαμά της, την «εθνική» μας γυμνάστρια, Ελένη Πετρουλάκη!

Συμπέρασμα; Το 17χρονο κορίτσι, η μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδελφές της οικογένειας, έχει κληρονομήσει όλο το… πακέτο από τους γονείς της και, ναι, είναι μια κούκλα, που όσο μεγαλώνει δείχνει να γίνεται η «Ελένη Νο2» σε κορμί και ομορφιά.

Η Αννα-Μαρία διαθέτει τις αναλογίες super model, γεγονός που της επιτρέπει να φοράει όλα τα στιλ μαγιό, αναδεικνύοντας τις γραμμές της. Είτε με μπικίνι είτε με ολόσωμο, το ζητούμενο είναι να μην κάθεται στιγμή στην παραλία, αλλά να κάνει τα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ.

Αλλωστε, η νεαρή έχει κληρονομήσει και την αγάπη της μαμάς της για τη γυμναστική. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η Ελένη είναι… ταγμένη στην άσκηση, υπηρετώντας την αεροβική, το pilates, τη yoga, αλλά και όλων των ειδών την προπόνηση με πάθος και πίστη στον στόχο.