Latest News

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Bίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του Έντριεν Πέιν

 Ηχητικό από τη στιγμή της δολοφονίας του μπασκετμπολίστα Έντριαν Πέιν... φέρνουν στο «φως» αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το Fox35 καταγράφεται ο πυροβολισμός του 31χρονου που απέβη μοιραίος για τη ζωή του. Μία γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει «τον πυροβόλησες» και στη συνέχεια καλεί την αστυνομία και καλεί σε βοήθεια.



«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο μου. Βοηθήστε με, δεν ξέρω τη διεύθυνση. Τον πυροβόλησε. Μόλις πέθανε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με» λέει. Ο 31χρονος πέθανε στο σημείο και μετά από σχετική έρευνα, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

«Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο» αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Έιντριαν Πέιν: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του - «Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο μου»

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με την οποία αγωνίστηκε δύο χρονιές ο αδικοχαμένος Πέιν, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του». 

Με αναρτήσεις τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους ο θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον και ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν.

Το δίκτυο News 6 έφτασε πρώτο στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Έντριεν Πέιν.