Latest News

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω 500 εκατ. προβολές στο Youtube – Όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί»

Στις αρνητικές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς με αφορμή τη σάτιρά του αναφέρθηκε ο Μάρκος Σεφερλής...

Καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος», ο ηθοποιός και παρουσιαστής επισημαίνει ότι εστιάζει στα εκατομμύρια θεατών που έχουν επιλέξει να τον ακολουθούν, ενώ αναφερόμενος στη θεματολογία των κειμένων του, τονίζει ότι δεν είναι εκείνος που «εφηύρε τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες».

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής και πρόσθεσε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί».

Αναφερόμενος, τέλος, στη θεματολογία που επιλέγει, ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, τους μάγκες και τους νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία».