Latest News

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Παντρεύτηκε τον βιαστή της, κυοφόρησε το παιδί του και τον οδήγησε στη φυλακή 2 χρόνια μετά [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Μια 24χρονη μητέρα αποκάλυψε πώς ο βιαστής σύζυγός της, της επιτέθηκε στην εγκυμοσύνη αλλά και την ημέρα του... γάμου τους. 

Η Αμάντα Γουόκερ ήταν παρθένα όταν την βίασε ο 34χρονος συνάδελφός της, Μιχάι Σαβέσκου, τον Φεβρουάριο του 2018.

Αφού έμεινε έγκυος, η Αμάντα εξαναγκάστηκε και χειραγωγήθηκε να κάνει σχέση με τον Σαβέσκου– πριν τελικά παντρευτεί και αποκτήσει μια κόρη, τη Σάρλοτ. Ένα χρόνο και εννέα μήνες αφότου τη βίασε για πρώτη φορά, η Αμάντα κατήγγειλε τον Σαβέσκου στην αστυνομία όταν την χτύπησε ενώ η κόρη τους κοιμόταν.

Παντρεύτηκε τον βιαστή της, κυοφόρησε το παιδί του και τον οδήγησε στη φυλακή 2 χρόνια μετά
 Η Amanda Walker βιάστηκε από τον σύζυγό της Mihai Savescu, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τη νύχτα του γάμου τους.

Ο Σαβέσκου καταδικάστηκε τελικά σε 17 χρόνια φυλάκιση για την κακοποίηση της Αμάντα και τώρα η 24χρονη αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για όσα βίωσε προκειμένου να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να ξεφύγουν από τους κακοποιητικούς συντρόφους τους.

«Είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω στη ζωή μου και να γίνω η καλύτερη μαμά για την κόρη μου. Θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να της πω για τον μπαμπά της», λέει η ίδια.

Τον Αύγουστο του 2017, η Αμάντα, 20 ετών τότε, εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας. «Ο Μιχάι ήταν νέος στη δουλειά και πολύ φιλικός. Μόλις είχε έρθει από τη Ρουμανία και είχε έναν γιο από προηγούμενη σχέση. Εκείνη την εποχή δεν είχα φίλους και δεν είχα ποτέ αγόρι. Πάλευα με την κατάθλιψη, ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν είχα αυτοπεποίθηση. Ο Μιχάι ήταν υπέροχος μαζί μου και ο πρώτος άνθρωπος που με έβγαλε από το καβούκι μου».

Παντρεύτηκε τον βιαστή της, κυοφόρησε το παιδί του και τον οδήγησε στη φυλακή 2 χρόνια μετά
 Την ημέρα του γάμου τους, η Amanda λέει ότι προσπαθούσε να χαμογελάσει για τις φωτογραφίες αλλά στην πραγματικότητα πάλευε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Από τότε, η Αμάντα και ο Σαβέσκου έγιναν καλοί φίλοι. Της έκανε κομπλιμέντα καθημερινά στη δουλειά και συχνά του εκμυστηρευόταν τα προβλήματά της.