Latest News

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Twitter: Άγνωστο τι κατεύθυνση θα πάρει η πλατφόρμα, μετά την εξαγορά από τον Μασκ

 Το μέλλον του Twitter είναι αβέβαιο, έπειτα από τη συμφωνία για την εξαγορά από τον Έλον Μασκ...δήλωσε στους εργαζόμενους της εταιρείας ο CEO, Παράγκ Αγκραουάλ. 

Ο Αγκραουάλ μίλησε σε συνάντηση του προσωπικού της εταιρείας. Ο Μασκ θα δεχθεί ερωτήσεις των εργαζομένων σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ανακοίνωσε στο προσωπικό η εταιρεία. 

Ο CEO της εταιρείας δέχθηκε ερωτήσεις από τους εργαζόμενους για τα σχέδια του Μασκ για την εταιρεία, την πιθανότητα για απολύσεις, όπως και για το σκεπτικό του διοικητικού συμβουλίου για τη συμφωνία. Ο Αγκραουάλ απέφυγε πολλές από αυτές τις ερωτήσεις, σύμφωνα με το Reuters, λέγοντας ότι θα πρέπει να απαντηθούν από τον Μασκ. 

Ο δισεκατομμυριούχος έχει δηλώσει ότι το Twitter θα πρέπει να είναι πλατφόρμα που θα προωθεί την ελευθερία του λόγου. Εργαζόμενοι ρώτησαν τον Αγκραουάλ αν θα επιτραπεί στον Ντόναλντ Τραμπ να επανέλθει στο μέσο, μόλις αναλάβει ο Μασκ. Ο λογαριασμός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ανεστάλη πέρυσι. 

«Μόλις κλείσει η συμφωνία, δεν ξέρουμε ποια κατεύθυνση θα πάρει η πλατφόρμα», απάντησε ο Αγκραουάλ. «Πιστεύω ότι όταν θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Έλον, θα είναι μία ερώτηση που θα πρέπει να του θέσουμε», συμπλήρωσε. 

Επίσης, ο CEO της εταιρείας είπε στους εργαζομένους ότι δεν υπάρχουν σχέδια για απολύσεις. Ο Μπρετ Τέιλορ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, θέλησε να διαβεβαιώσει τους εργαζομένους πως προτεραιότητα της συμφωνίας με τον Μασκ είναι η «λειτουργική συνέχεια», μέχρι να κλείσει το deal. 

«Πιστεύω ότι νιώθουμε πολύ άνετα γιατί η συμφωνία δίνει σε αυτή την ομάδα τη δυνατότητα να συνεχίσει να κάνει την εταιρεία επιτυχή, μεταξύ της υπογραφής και του κλεισίματος της μεταβίβασης», είπε ο Τέιλορ.