Latest News

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μισθός σου είναι δωροδοκία» - Σάλος στο twitter με τη νέα ανάρτηση [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία νέα ανάρτηση στα social media, η οποία και οδήγησε σε πλήθος σχολίων από τους ακολούθους του, με πολλούς από αυτούς να αφήνουν και αιχμές... εναντίον του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει προκαλέσει αρκετές φορές με όσα γράφει στο twitter, αλλά φαίνεται ότι δεν τον ενοχλεί να βρίσκεται στο “στόχαστρο” για τα λεγόμενά του και τις απόψεις του.

Στη νέα του ανάρτηση έγραψε: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου», με τα σχόλια για τη δική του… δουλειά και το μισθό του, να δίνουν και να παίρνουν.«Ο μισθός είναι η δωροδοκία, που σου προσφέρουν  για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου», έγραψε στο Twitter ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας. Το συγκεκριμένο ρητό κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στα social media, χωρίς να είναι γνωστό ποιος το είπε πρώτος.

 

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αρκετούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν ότι εκείνος δεν θα χρειαστεί ποτέ να δουλέψει με ένα ωράριο τύπου 9-5. Κάποιοι αναφέρουν πως ο Έλληνας τενίστας θα πρέπει να σκέφτεται προτού γράψει κάτι στα social media. Μάλιστα ένας χρήστης ρώτησε τον Τσιτσιπάς αν τον χτύπησε καμία ρακέτα στο κεφάλι.