Latest News

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Η Σιένα Μίλερ γλίτωσε την παρενόχληση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν εξαιτίας του Τζουντ Λο

 Η Σιένα Μίλερ έδωσε συνέντευξη στον Guardian και εξομολογήθηκε πώς η σχέση της με τον Τζουντ Λο, ίσως, να την προστάτευσε από μια πιθανή σεξουαλική παρενόχληση από τον... Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Ήμουν η κοπέλα του Τζουντ Λο, και προφανώς αυτό με προστάτευε», είπε Σιέννα Μίλερ, προσθέτοντας ότι ο σύντροφός της στα μάτια του Γουάινστιν «ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός». 

Η Σιένα Μίλερ αποκαλούσε «Μπαμπά» του Γουάνιστιν από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, όταν συνεργάστηκαν και όπως αναφέρει: «Είμαι σίγουρη ότι βοήθησε κι αυτό». Εξήγησε, δε, ότι δεν υπήρχε καμία σεξουαλική χροιά στο παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε για εκείνον.

Στη συνέντευξή της, η Σιένα Μίλέρ θυμήθηκε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε ασκήσει λεκτική βία εναντίον της αναφορικά με την κοινωνική της ζωή, εκτός πλατό.

«Έκανα πρόβα μία μέρα με τον Steve Buscemi και ο Harvey με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να με δει στο γραφείο του. Του είπα “Κάνω πρόβα”. Και μετά ούρλιαξε “Τώρα” και μου έστειλε ένα αυτοκίνητο», περιέγραψε η ηθοποιός..

«Με έβαλε να κάτσω στο γραφείο του και μου είπε “Δεν πρόκειται να κάνεις γ@@@@@@@@ εξόδους πια, δεν θα διασκεδάζεις”. Περνούσα καλά και κατάφερνα να είμαι στην ώρα μου στη δουλειά. Κι εκείνος στεκόταν πάνω από το κεφάλι μου ενώ εγώ καθόμουν στην καρέκλα με τα χείλη μου να τρέμουν κι έπειτα κοπάνησε την πόρτα κι εγώ έβαλα τα κλάματα», πρόσθεσε.

Ο Γουάινστιν επέστρεψε και της είπε: «Είναι επειδή είμαι γ@@@@@@@ περήφανος για σένα», χτυπώντας την πόρτα πίσω του.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός ανέφερε ότι αντιμετώπισε όλο το σκηνικό σαν τελετή ενηλικίωσης. «Δεν ήσουν στα αλήθεια μυημένος μέχρι να σε κάνει να κλάψεις ο Γουάινστιν».

«Φανταζόμουν ότι έτσι είναι οι παραγωγοί του Χόλιγουντ. Ειλικρινά ένιωθα ότι μου έδωσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ένιωθα ευγνωμοσύνη. Δεν τον φοβόμουν», αποκάλυψε.

Η Σιένα Μίλερ, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν γνώριζε για τους βιασμούς, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ ανήθικη πρόταση.

«Δεν ήξερα ότι βίαζε ανθρώπους. Μου ζήτησε μία φορά να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κι έφερα μαζί μου τους άλλους παραγωγούς και ήταν αθώο», είπε. «Ποτέ δεν έχω δεχτεί κάποια ανήθικη πρόταση από κάποιον για κάποια δουλειά», συμπλήρωσε.