Latest News

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μέριλιν Μονρόε: Η αλήθεια για τον θάνατό της [ΒΙΝΤΕΟ]


Ήταν στις 5 Αυγούστου 1962, στις 03:30, όταν ο ψυχίατρος της Μέριλιν Μονρόε εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρά της και την βρήκε νεκρή ...στο κρεβάτι.

Ο Δρ. Ραλφ Γκρίνσον μπήκε στο δωμάτιο, σπάζοντας ένα παράθυρο και δίπλα στη νεκρή σταρ, επάνω στο κομοδίνο, είδε ένα άδειο μπουκάλι με υπνωτικά.

Η οικονόμος της Μέριλιν Μονρόε, Γιούνες Μάρεϊ, είχε ξυπνήσει στη μέση της νύχτας και είχε δει φως στο δωμάτιο της σταρ, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ανήσυχη για το τι μπορεί να έχει συμβεί κάλεσε τον Γκρίνσον. Ή τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε εκείνη την εποχή.

Μέριλιν Μονρόε: Η αλήθεια για τον θάνατό της -Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix δίνει νέα οπτική για τη μοιραία νύχταΣτο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, ο βιογράφος της Μονρόε, Άντονι Σάμερς, παρουσιάζει νέα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων εκείνης της νύχτας. Αυτό φαίνεται να προκύπτει από εκατ


οντάδες συνεντεύξεις, που έγιναν για μ
ια ενημερωμένη έκδοση της βιογραφίας του 1985, Goddess. 

Το νέο ντοκιμαντέρ με νέες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Δρ. Γκρίνσον αναφέρεται σε φήμες και ασυνέπειες γύρω από τον θάνατο της Μονρόε. 

Η σύζυγος του αρθρογράφου Άρθουρ Τζέικομπς, σύμφωνα με το Esquire έδωσε μια διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, γύρω στις 22:30 της 4ης Αυγούστου, ένας συνοδός είπε στον Τζέικομπς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο Hollywood Bowl - προφανώς, πολύ νωρίτερα από την ανακάλυψη της νεκρής Μονρόε.



«Αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί ο σύζυγός μου ήταν εκεί», λέει η σύζυγος του Τζέικομπς, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Netflix. Αντίθετα, ο Σάμερς επιβεβαιώνει με πολλά μέλη που βρίσκονταν στο ασθενοφόρο, η Μέριλιν Μονρόε πέθανε καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο.

Στο ντοκιμαντέρ, η Μάρεϊ δηλώνει ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι ήταν στο σπίτι της Μονρόε, το απόγευμα της ημέρας που πέθανε. Τις ημέρες πριν από τον θάνατό της, σύμφωνα με τις αναφορές του Σάμερς, η Μονρόε είπε σε μια φίλη της ότι ήταν «πολύ ερωτευμένη και επρόκειτο να παντρευτεί τον Ρόμπερτ Κένεντι».

Μέριλιν Μονρόε: Η αλήθεια για τον θάνατό της -Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix δίνει νέα οπτική για τη μοιραία νύχτα

Η Μάρεϊ ανέφερε, επίσης, ότι Κένεντι και Μονρόε είχαν τρομερό καυγά την ημέρα του θανάτου της. Το ντοκιμαντέρ επιβεβαιώνει ότι ο Κένεντι πέταξε στο αεροδρόμιο με ένα ελικόπτερο για να προλάβει μια πτήση γύρω στις 2 ή 3 το πρωί τη νύχτα του θανάτου της Μονρόε.

Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε είχε δημιουργήσει διάφορες θεωρίες συνωμοσίες. 

Το ντοκιμαντέρ του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 27 Απριλίου.