Latest News

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, σχεδόν δύο χρόνια έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που... δέχθηκε στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον ίδιο να αποκαλύπτει αργότερα πως τα γυρίσματα έγιναν επί μήνες καταγράφοντας τα χειρουργεία της, τις θεραπείες αλλά και τα θεραπευτικά μασάζ. Μάλιστα, σημείωσε πως: «Για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης».

Σήμερα, το pod.gr ανήρτησε νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα, από τις καθημερινές της δραστηριότητες όλο αυτό το διάστημα.

Στη μία από αυτές η Ιωάννα δείχνει το πρόσωπό της, σε μία άλλη κολυμπά ενώ σε μία τρίτη, αθλείται με έναν σάκο του μποξ.

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα

Στην εκπομπή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε στο σημείο που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 και περιέγραψε στον Σταύρο Θεοδωράκη τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

«Περίμενα στο ασανσέρ. Eίχε κρυφτεί κάτω, ανέβηκε από τα σκαλιά. Άκουσα ένα θόρυβο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Όλο αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση. Ένιωσα αυτή την απαίσια, βαριά, χημική μυρωδιά που έχει αυτό το υγρό. Κάψιμο. Πόνοι αφόρητοι. Εκείνη έφυγε τρέχοντας. Δεν την είδα. Είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου και τα πάντα ήταν θολά», θυμάται η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
 

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα

Η ίδια περιγράφει τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέπτη λίγες ημέρες πριν βγει από το νοσοκομείο.

«Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές ημέρες πριν να κάνω αυτό το βήμα. Εγώ δεν ήθελα. Φοβόμουν αυτό που θα αντικρίσω. Δεν είχα δει ούτε καν τα χέρια μου. Το απέφευγα και προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Όμως έφτασε η ώρα. Ήθελα να το κάνω με τη γιατρό μου, να είναι εκεί για μένα. Θυμάμαι ότι στο νοσοκομείο στην τουαλέτα υπήρχε καθρέφτης και όλο το διάστημα που ήμουν εκεί ήταν καλυμμένος. Είχα την επιλογή να το πάω να ξεκολλήσω το γκοφρέ αλλά δεν το έκανα ποτέ. Δεν τόλμησα. Έρχεται αυτή  η ημέρα, ήρθε η γιατρός μου. Έφερε το μέικαπ και άρχισε να μου το τοποθετεί παντού. Και πρώτη στρώση και δεύτερη στρώση. Μου τοποθέτησε και μερικές γάζες στα δύσκολα σημεία που δεν μπορούσαν να καλυφθούν με μέικαπ, ήταν ακόμα πολύ ευαίσθητα, και μου έδωσε έναν στρογγυλό καθρέπτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα, κρατάω την αναπνοή μου και λέω "οκ". Είδα τα μάτια μου, από το ένα δεν έβλεπα κιόλας ήταν πολύ άσχημο, τα χείλη μου είχαν τραβήξει από τις ουλές. Δεν πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Αυτό διήρκεσε για μερικά δευτερόλεπτα», πρόσθεσε.

Νέες φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Η καθημερινότητά της χωρίς τη μάσκα