Latest News

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» την Πισπιρίγκου - Την αποκάλεσε δημόσια ως «κατηγορούμενη»


 Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία αποκάλεσε δημόσια... ως «κατηγορούμενη».

 Παράλληλα ανέφερε ότι αντιλαμβάνεται «την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της» Ρούλας Πισπιρίγκου και τονίζει θα μιλήσουν «εκεί που πρέπει και όταν πρέπει».

«Θέλω να σας τονίσω ότι δε θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Δασκαλάκης με αυτή την κίνηση θέλει να σταματήσει η φιλολογία ότι είναι άφαντος ή εξαφανισμένος. Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της στον ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.