Latest News

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ - Γγιορτάζει τα 96α γενέθλιά της και ποζάρει με τα αγαπημένα της άλογα [ΕΙΚΟΝΑ]


Σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και το παλάτι ανάρτησε μία φωτογραφία της να ποζάρει δίπλα στα δύο αγαπημένα της... λευκά άλογα.

Στη φωτογραφία για τα 96α γενέθλιά της, η βασίλισσα εμφανίζεται με ένα μακρύ πράσινο παλτό, κρατώντας τα χαλινάρια των Μπάιμπεκ Κέιτι και Μπάιμπεκ Νάιτινγκεϊλ.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στους χώρους του Κάστρου του Ουίνδσορ και είναι η τέταρτη από μια σειρά φωτογραφιών που κυκλοφόρησε το Royal Windsor Horse Show.

Η βασίλισσα σχεδιάζει να περάσει τα γενέθλιά της ιδιωτικά ωστόσο. Ανώτερος εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ είπε στο E! News ότι «Η Αυτού Μεγαλειότητα ταξίδεψε στο κτήμα Sandringham για να κάνει ένα διάλειμμα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, επέλεξε να αποχωρήσει από τους εορτασμούς του Πάσχα που έλαβαν χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 17 Απριλίου.

Ο λόγος της απουσίας της δεν έγινε γνωστός.

Ωστόσο, η βασίλισσα νωρίτερα στις 29 Μαρτίου, παρακολούθησε την Ακολουθία για τον αείμνηστο σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο. Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από πέντε μήνες.