Latest News

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

365 days: Το σίκουελ της πιο ερωτικής ταινίας του Netflix κυκλοφόρησε [ΒΙΝΤΕΟ]


Το κοινό δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για το δεύτερο μέρος της ερωτικής ταινίας «365 days» που πρωτοπροβλήθηκε ...στο Netflix.

Η πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε, μεταξύ άλλων, ένα κλιπάκι που κατάφεραν να εξάψουν τη φαντασία των θεατών. Το νέο υλικό αναδεικνύει τον πρωταγωνιστή Μικέλε Μορόνε σε ένα νέο, παγκόσμιο σύμβολο του σεξ:

 

Η πρώτη ταινία είχε τελειώσει αφήνοντας τους θεατές με την αγωνία για την τύχη της αγαπημένης του Ιταλού μαφιόζου, Μάσιμο Τοριτσέλι. Στη δεύτερη ταινία της σειράς, με τίτλο: «365 Days: This Day», το καυτό κινηματογραφικό ζευγάρι επανενώνεται. Η πολυτάραχη σχέση τους θα φτάσει έως και τον γάμο, αλλά περνάει κρίση όταν εμφανίζεται ένας αντίζηλος του Μάσιμο, που θα διεκδικήσει την καρδιά της Λάουρα με κάθε κόστος.

Πικρία, ζήλια, εντάσεις, προδοσίες και ο οικογενειακός δεσμός του Μάσιμο με τον μυστηριώδη άνδρα που διεκδικεί την καρδιά της Λάουρα  συνθέτουν το σενάριο της νέας ταινίας, το οποίο υπογράφει η συγγραφέας της ομώνυμης  ερωτικής τριλογίας, Mπλάνκα Λιπίνσκα.

H συγγραφέας, η οποία έχει κάνει αλλαγές στο σενάριο σε σύγκριση με τα μυθιστορήματα, επιμένει ότι η τριλογία όπως και οι ταινίες αφορούν την ιστορία μιας γυναίκας.