Latest News

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Survivor: Το απαράδεκτο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές τον Στάθη Σχίζα και τον Τάκη Καραγκούνια [BINTEO]

 Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής με τον Στάθη Σχίζα και τον Τάκη Καραγκούνια να πιάνονται σχεδόν ...στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας, συγκεκριμένα, ο Τάκης έκλεισε με το σώμα του τον δρόμο στον Στάθη. Η κίνηση αυτή εκνεύρισε τον παίκτη των Κόκκινων με αποτέλεσμα να σπρώξει τον παίκτη των Μπλε, πετώντας του με δύναμη ένα μπαλάκι.

«Είσαι τρελός ρε μ@@@; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μ@@@» φώναζε ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο παίκτες. Ο Στάθης ισχυρίστηκε πως όταν του έκλεισε τον δρόμο ο Τάκης τον χτύπησε στο πρόσωπο και γι’ αυτό εκνευρίστηκε, ενώ ζητούσε να δει η παραγωγή τι έγινε στο ριπλέι.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε, ωστόσο, πως ήταν μεγάλο λάθος η αντίδρασή του, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για ό,τι έγινε, ζητώντας συγγνώμη.


Το τελεσίγραφο από Λιανό και παραγωγή

Η παραγωγή εξέτασε το συμβάν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί αντίστοιχο περιστατικό, οι παίκτες θα αποβληθούν από τα επόμενα αγωνίσματα.

«Είδαμε το replay και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει το δρόμο και τον εμποδίζει να μαζέψει τα μπαλάκια και στη συνέχεια ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη η κίνηση χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και πετώντας του ένα μπαλάκι. Επειδή όπως σου είπα και οι δύο φταίνε θα συνεχίσουμε τον αγώνα από εκεί που έχουμε μείνει και σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες» είπε μεταξύ άλλων.

Αργότερα, το θέμα αναφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να κάνει σαφές σε όλους τους παίκτες ότι αντίστοιχα περιστατικά, όπως και κάθε μορφή βίας δεν έχουν θέση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.