Latest News

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Οργή για ποδοσφαιριστή της Τσέλσι που ''επαιζε'' με μια τρίγρη [ΒΙΝΤΕΟ]


 Ο αμυντικός της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, προκάλεσε οργή, καθώς εμφανίζεται σε βίντεο να παίζει με την παρέα του διελκυστίνδα με τίγρη σε... ζωολογικό κήπο.

Ο Τσίλγουελ, που βρέθηκε εκτός γηπέδων εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο, αποφάσισε να διασκεδάσει με τους φίλους του σε ζωολογικό πάρκο της Φλόριντα. Εκεί, απαθανατίστηκε να παίζει διελκυστίνδα με μία τίγρη, που βρίσκεται σε αιχμαλωσία.

Βίντεο: Ο αμυντικός της Τσέλσι «παίζει» με μία τίγρη

Πηγή, που μοιράστηκε το βίντεο με τη Sun, είπε: «Είναι κακοποίηση ζώων. Δεν αντιμετωπίζουν την τίγρη με σεβασμό. Είναι απλά διασκέδαση γι΄ αυτούς».

Η κίνηση του Τσίλγουελ προκάλεσε την αντίδραση φιλοζωικών οργανώσεων, με την Βασιλική Εταιρεία για για την Πρόληψη της Σκληρότητας στα Ζώα να κατακρίνει το συμβάν.

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η δραστηριότητα προάγει το σεβασμό για αυτά τα άγρια ζώα και δεν πρέπει να διατίθεται στην αγορά για δημόσια ψυχαγωγία. Οι ζωολογικοί κήποι δηλώνουν συχνά ότι στόχος τους είναι να εκπαιδεύσουν το κοινό και να έχουν θετική επιρροή στη συμπεριφορά των επισκεπτών με τρόπους που θα ωφελήσουν άμεσα».