Latest News

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

"Πάνος Ερωτιάρης: Αυτός είναι ο 31χρονος με το "φλογερό" προφίλ - Κατηγορείται για τον βιασμό της 18χρονης babysitter [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η καταγγελία για το νέο νοσηρό περιστατικό στη ...Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 31χρονος άνδρας, ο οποίος δεν έχει παιδιά και είναι σεσημασμένος  κάλεσε 18χρονη να δουλέψει ως μπέιμπι σίτερ. Η κοπέλα κατέθεσε ότι με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

 Ειδικότερα, 31χρονος άνδρας, ο οποίος δεν έχει παιδιά και είναι σεσημασμένος από το 2008, κάλεσε 18χρονη να δουλέψει ως μπέιμπι σίτερ. Η κοπέλα κατέθεσε ότι με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

Οι λεπτομέρειες της κατάθεσης που έρχονται στο φως για τον τρόπο που το έστησε ο 31χρονος είναι ανατριχιαστικές, αφού η κοπέλα πηγαίνοντας στο ραντεβού για εργασία έζησε, όπως λέει, την απόλυτη φρίκη.

Αρχικά, ο φερόμενος δράστης έβαλε αγγελία εργασίας στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να προσλάβει μπέιμπι σίτερ. Ακολούθως, μέσω μηνυμάτων με τη 18χρονη κλείστηκε ραντεβού για το απόγευμα της 20ης Μαρτίου του 2022.

"Πάνος Ερωτιάρης: Σεσημασμένος ο 31χρονος με το "φλογερό" προφίλ - Κατηγορείται για τον βιασμό της 18χρονης νταντάς

Οταν η 18χρονη έφτασε στο διαμέρισμα της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια εκείνος παρίστανε πως μιλάει στο τηλέφωνο και πως ο συνομιλητής του θα τον επισκεπτόταν, έτσι ώστε να κερδίσει χρόνο για τα σχέδια του και να μην προκαλέσει υποψίες.

Κατά την παραμονή στο σπίτι η κοπέλα ρώτησε για το κοριτσάκι που θα κρατούσε με τον 31χρονο να της απαντά ότι θα επέστρεφε σε λίγο, προτείνοντας της αν ήθελε να δει το παιδικό δωμάτιο, που δεν υπήρχε. Τότε την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της υλοποιώντας το νοσηρό του σχέδιο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του.

πανος

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε πρώτος από το σπίτι, με το γεγονός να επιβεβαιώνεται από υλικό που εντοπίστηκε από κάμερες στην γειτονιά.

Η κοπέλα μετά τον εφιάλτη που έζησε ενημέρωσε τον σύντροφό της και την αστυνομία, ενώ πήγε στον ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε ότι υπήρξε βίαιη διείσδυση και υπέβαλε μήνυση.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποίησαν τον 31χρονο τον οποίο εντόπισαν στην περιοχή του Πειραιά.

πανος

Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος δράστης έχει παρελθόν αφού έχει απασχολήσει τις αρχές αρχικά με κλοπή-αρπαγή τσάντας το 2008, και ακολούθως σε διαφορετικά περιστατικά για αντιποίηση στολής, περί όπλων και κλοπή.

Επίσης, ο κατηγορούμενος είχε πολλά προφίλ στο facebook με το όνομα "Πάνος Ερωτιάρης"...