Latest News

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα: Η μαρτυρία της δασκάλας της Τζωρτζίνας

 Για την Τζωρτζίνα και τη σχέση της με τη μικρότερη αδελφή της, Μαλένα, μίλησε η δασκάλα του 9χρονου κοριτσιού που έφυγε από... τη ζωή.

«Ήμουν η δασκάλα της Τζωρτζίνας, στο νηπιαγωγείο, το 2019, όταν έφυγε το πρώτο τους παιδάκι, η Μαλένα. Είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, ήταν πολύ αγαπημένες και η Τζωρτζίνα μιλούσε πάρα πολύ για την αδερφή της, ήταν πολύ δεμένες», περιέγραψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι η Τζωρτζίνα χαρούμενο, ζωηρό και συμμετείχε στα πάντα, ήταν πανέξυπνο παιδί. Όταν έφυγε η Μαλένα, κράτησαν το παιδί δύο μέρες και μετά συμφώνησα ότι έπρεπε να γυρίσει το περιβάλλον του σχολείου, κοντά στα παιδάκια του σχολείου, στους φίλους τους (….). Ήταν κάπως στεναχωρημένο τον πρώτο καιρό, ήθελε να είναι κοντά μου, της κρατούσα το χέρι και μου έλεγε κυρία “η Μαλένα είναι ένα αγγελάκι στον ουρανό και μας βλέπει από εκεί ψηλά“», πρόσθεσε.

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι το παιδί έχει πρόβλημα. Δεν το περίμενα. Δεν έβλεπα ένα παιδί που να έχει κάποιο πρόβλημα. Ήταν ένα παιδάκι όλο ζωή, όλο ζωντάνια. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις και σαν οικογένεια και σαν παιδάκι», συνέχισε και ανέφερε πως ήταν η Τζωρτζίνα ήταν δεμένη και με τη μητέρα της και με τον πατέρα της.