Latest News

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Επικό «τρολάρισμα» Χ.Ζαραλίκου στην κυβέρνηση: «Κλείνουμε τον θερμοσίφωνα και μένουμε άπλυτοι όσο περισσότερο μπορούμε» [ΒΙΝΤΕΟ]

 Τρολάρει άγρια την κυβέρνηση  ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζοντας με ένα χιουμοριστικό σκετσάκι την απίστευτη πρόταση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ...Κώστα Σκρέκα, σύμφωνα με τον οποίο πρέπει να κλείνουμε τον θερμοσίφωνα και τα φώτα για να μην πληρώνουμε ακριβό ρεύμα.

 

«Παιδιά τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά, κλείνουμε τον διακόπτη του θερμοσίφωνα και μένουμε άπλυτοι όσο περισσότερο μπορούμε», λέει στην αρχή του βίντεο και στη συνέχεια δίνει προτάσεις για το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να εξοικονομήσουμε ενέργεια. 

Ο Χ.Ζαραλίκος λέει στους πολίτες ότι εάν νιώσουν κάποιο σφίξιμο αφότου ανοίξουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ τότε θα πρέπει αμέσως να πάρουν τηλέφωνο τον γιατρό τους. Προσοχή: Πριν φύγουν από το σπίτι θα πρέπει να κλείσουν τον θερμοσίφωνα γιατί αλλιώς... «κλείνουν τον τάφο τους»

Τέλος διακωμωδεί και τα όσα έχουμε βιώσει με την πανδημία και συγκεκριμένα το σποτάκι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο λέγοντας «εγώ σας τα είπα και νίπτω τας χείρας μου, με κρύο νερό».

Δείτε το: