Latest News

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Νέο βίντεο Ζελένσκι από το Κίεβο: Είμαι εδώ, θα υπερασπιστούμε το κράτος μας [ΒΙΝΤΕΟ]

 Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι εμφανίστηκε σε βίντεο έξω από το γραφείο του στην πρωτεύουσα όπου δήλωσε πως θα παραμείνει ...στο Κίεβο.

 

Ο Ζελένσκι φαίνεται στους δρόμους του Κιέβου σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις φήμες ότι κάλεσε τον στρατό να παραδοθεί στα ρωσικά στρατεύματα.

 

«Υπάρχουν πολλές fake πληροφορίες στο Διαδίκτυο ότι καλώ τον στρατό μας να καταθέσει τα όπλα και ότι υπάρχει εκκένωση», είπε με φόντο το Gorodetsky του Κιέβου. «Είμαι εδώ. Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα υπερασπιστούμε το κράτος μας», πρόσθεσε.

 

 

Νωρίτερα, η Washington Post μετέδωσε ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εγκαταλείψει το Κίεβο, καθώς συνεχίζεται η ρωσική επίθεση στην ουκρανική πρωτεύουσα. Ωστόσο,  ο Ουκρανός απέρριψε την πρόταση. «Ο πόλεμος είναι εδώ. Χρειάζομαι πολεμοφόδια, όχι μεταφορικό μέσο», απάντησε ο Ζελένσκι σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, με γνώση της συνομιλίας. Η ίδια πηγή περιέγραψε τον Ζελένσκι ως αισιόδοξο.