Latest News

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Υπόθεση Τοπαλούδη: Είχαν βιντεοσκοπήσει βιασμό της στο παρελθόν

 Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη... μετά την υπόδειξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα πιθανώς είχε βιαστεί και στο παρελθόν, πριν από τη δολοφονία της, και μάλιστα οι δράστες είχαν τραβήξει και βίντεο.

Ο φάκελος περιλαμβάνει και παραγγελία για την υποβολή και επισύναψη στη δικογραφία εκθέσεως της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που παραγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2019, με ελεγχόμενους τρεις Ροδίτες και φερόμενη ως θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Επιπλέον, εκκρεμεί ο έλεγχος σε πέντε κινητά τηλέφωνα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκ των οποίων τα 3 ήταν εκτός λειτουργίας, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην έρευνα που διενήργησαν, παρουσία πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου.

Ο νεαρός είναι ύποπτος μαζί με έναν 22χρονο και έναν 23χρονο για βιασμό, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και παράνομη βία με φερόμενη ως θύμα τη φοιτήτρια.

Και οι τρεις, σύμφωνα με τον συνήγορό τους, Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.