Latest News

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αποτυχημένες πλαστικές της: «Όντως έδειχνα παράξενη» [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Η Κόρτνεϊ Κοξ μίλησε με ειλικρίνεια για τις αισθητικές -αποτυχημένες- επεμβάσεις της, πώς ανυπομονεί πλέον να κλείσει σύντομα τα 60 αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της, Μάθιου Πέρι... στα «Φιλαράκια».

 

Η ηθοποιός και influencer του Instagram - μετρά 12 εκατομμύρια followers- μίλησε στο περιοδικό Sunday Times Style με αφορμή την νέα τηλεοπτική σειρά «Shining Vale», που κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου στο Starz.

 

«Αισθάνομαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 και δεν το σκέφτομαι. Για μένα είμαστε της ίδιας ηλικίας μέχρι βασικά να το σκεφτώ», είπε η 57χρονη ηθοποιός.

 

 

Όσον αφορά τα 60, που έρχονται σε λίγα χρόνια, η Κόρτνεϊ Κοξ λέει: «Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο ακόμη και να το ακούς ή να το λες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60, απλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου - τι να απολαμβάνω, για ποια πράγματα να προσπαθώ περισσότερο και τι να αφήνω πίσω».

 

Για την εικόνα της με τα χρόνια, εξήγησε ότι πλέον έχει αποδεχθεί την ηλικία της. 

 

«Έρχεται μια στιγμή που λες: "Α, αλλάζω. Δείχνω μεγαλύτερη". Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεανικότητα για χρόνια», συνέχισε. «Και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα δείχνω πολύ παράξενη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που ποτέ δεν θα έκανα τώρα».

 

 

Όταν είδε ότι το κοινό σχολίαζε την εμφάνισή της, είπε ότι ήρθε μια στιγμή που συνειδητοποίησε ότι έπρεπε «να σταματήσει». Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είχε αφαίρεσε όλα τα fillers της για να μοιάζει περισσότερο με τον εαυτό της.

 

Επιπλέον πρόσθεσε ότι το να είσαι μεσήλικας είναι λίγο περίεργο, ωστόσο, εκπλήσσεται με το πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος. «Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το θέμα της μέσης ηλικίας», σημείωσε.

 

 

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης στη διάσημη κωμική σειρά του NBC της δεκαετίας του '90, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο συμπρωταγωνιστής της Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ Μπινγκ) ασκούσε τεράστια «πίεση» στον εαυτό του για να φέρνει γέλιο στα «Φιλαράκια». «Έδωσε αγώνα για λίγο», είπε η Κοξ. «Νομίζω ότι τα πάει περίφημα τώρα».

 

Ο Μάθιου Πέρι έχει πει ότι «φρίκαρε» αν μια από τις ατάκες του δεν έκανε το κοινό να γελάσει. Σε αυτό, η Κοξ είπε, «Από εκεί να καταλάβει πόσο πολύ βασιζόταν σε αυτό για τη δική του αυτοεκτίμηση». 

 

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για τις αποτυχημένες πλαστικές της: «Όντως έδειχνα παράξενη»

 

Στο reunion των «Friends», ο 52χρονος ηθοποιός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένιωθα ότι θα πέθαινα αν δεν γελούσαν», ενώ σε συνέντευξη το 2016 ο Μάθιου Πέρι είχε παραδεχθεί ότι δεν θυμόταν τα γυρίσματα από πολλές σεζόν της σειράς. «Δεν θυμάμαι τρία χρόνια», είπε στο BBC Radio 2. «Κάπου μεταξύ των σεζόν 3 και 6...ήμουν λίγο εκτός».

 

Στο μεταξύ, η Κόρτνεϊ Κοξ είπε στους Times of London ότι ποτέ δεν θα κουραστεί να μιλάει για τα «Φιλαράκια». «Ήταν τεράστιο κομμάτι της ζωής μου. Ήμουν τόσο τυχερή που βρέθηκα στο σόου και πέρασα τόσα πολλά αυτά τα 10 χρόνια», είπε.