Latest News

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Εισβολή στην Ουκρανία: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τη συνεργασία της με την Aeroflot

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τη συμφωνία της με έναν από τους χορηγούς της, τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot, στον απόηχο της εισβολής... στην Ουκρανία

 

Η εν λόγω εταιρεία είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της ομάδας από το 2013 και η συνεργασια τους προβλεπόταν να συνεχιστεί έως το 2023, μετά την τελευταία ανανέωση. 

 

«Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες των φιλάθλων μας σε όλο τον κόσμο και εκφράζουμε τη συμπόνοια μας σε εκείνους που έχουν πληγεί», ανέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον τερματισμό της συνεργασίας της με την Aeroflot, μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία. 

 

Χθες, Πέμπτη, ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το πακέτο κυρώσεων που επιβάλει το Λονδίνο σε βάρος της Ρωσίας, για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μεταξύ άλλων, απαγορεύθηκε στην Aeroflot να κάνει πτήσεις στη Βρετανία. 

 

Μια απόφαση που έφερε ρωσικά αντίποινα σήμερα, καθώς απαγορεύθηκε σε όλες τις βρετανικές αεροπορικές εταιρείες να προσγειώνονται στα αεροδρόμια της Ρωσίας και να περνούν από τον εναέριο χώρο της.

 

Πάντως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χρησιμοποίησε την Aeroflot ούτε για το ταξίδι στη Μαδρίτη, για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ατλέτικο στο πλαίσιο του Champions League, σύμφωνα με το BBC.