Latest News

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΗΠΑ: 9χρονη κατηγορείται πως χτύπησε μέχρι θανάτου με σκουπόξυλο τον 4χρονο αδερφό της

Ένα τετράχρονο αγοράκι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με σκουπόξυλο, με τις τοπικές αρχές να υποστηρίζουν πως δράστιδα ήταν η 9χρονη... αδερφή του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την αστυνομία του Μομπάιλ τής Αλαμπάμα, ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου. 

 

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο εκείνο το πρωί «σχετικά με ιατρικό επείγον με παιδί» αναφέρει η ανακοίνωση. 

 

Όταν έφτασαν οι αξιωματικοί, βρήκαν τον 4χρονο «χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι». Οι τραυματιοφορείς που κλήθηκαν στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν το θάνατο του παιδιού

 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, διαπίστωσαν πως «το παιδί έφερε τραύματα από κακοποίηση» - χωρίς, ωστόσο, να αναφέρεται το είδος των τραυμάτων στην ανακοίνωση. 

 

Η 53χρονη Γιολάντα Κόουλι, νταντά και θεία του παιδιού, συνελήφθη για παιδική κακοποίηση και προφυλακίστηκε με εγγύηση 150.000 δολ. Το τοπικό δίκτυο WTVY, επικαλούμενο στοιχεία από τη δικογραφία, μετέδωσε πως για τη φονική επίθεση απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην 9η αδερφή του

 

Σύμφωνα με το WTVY, η 53χρονη φέρεται να είπε στην αστυνομία πως ξύπνησε από ουρλιαχτά και βρήκε την 9χρονη να χτυπά τον αδερφό της με σκουπόξυλο. 

 

Στη δικογραφία αναφέρεται πως το κορίτσι «συνειδητά βασάνισε, συνειδητά κακοποίησε και ξυλοκόπησε» τον αδερφό της.