Latest News

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι 8 συλληφθέντες - Συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης

 Σε νέες συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη...

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, εκδόθηκαν συνολικά 10 Εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές.

Η 1η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σε δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής, με τις συνολικές συλλήψεις σήμερα να φτάνουν τις έξι.

Η 2η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 23χρονου

Στο μεταξύ, ο 23χρονος συλληφθείς εξακολουθεί να αρνείται τη φυσική επαφή με τον Άλκη και τους δύο φίλους του.

«Ο εντολέας μου αρνείται τη βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Άλκη και της παρέας του. Δεν είχε καμία φυσική επαφή με τα θύματα, ήταν οδηγός ενός εκ των οχημάτων όμως δεν είχε επαφή με τους παθόντες. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία η οποία θα είναι μακρά θεωρώ, καθώς υπάρχουν 10 με 12 άτομα που συμμετείχαν. Πρέπει να δούμε την ευθύνη, ενός εκάστου στο τραγικό αυτό περιστατικό», ανέφερε ο δικηγόρος του 23χρονου στις πρώτες του δηλώσεις.