Latest News

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Πάτρα - Μιλούν πρώτη φορά οι γονείς των 3 παιδιών: «Δεν είμαστε ένοχοι - Πώς μπορεί να σκότωσα εγώ τα παιδιά μου;»

 Τηλεοπτική συνέντευξη για τους θανάτους των τριών παιδιών τους μέσα σε διάστημα τριών ετών στην Πάτρα, έδωσαν οι γονείς της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της... Μαλένας.

 

Παράλληλα, η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της μίλησαν στην εκπομπή του Star για τα προβλήματα υγείας που παρουσίασαν τα παιδιά τους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τις εξετάσεις τους και τελικά τον θάνατό τους.

 

Οι γονείς ανέφεραν κατ΄επανάληψη ότι οι ίδιοι περισσότερο από τον καθένα θέλουν να δοθούν απαντήσεις, ευελπιστώντας η έρευνα που έχει αρχίσει θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών τους.

 

Παράλληλα, επιχείρησαν να απαντήσουν δημοσίως για πρώτη φορά στις επικρίσεις που δέχονται για τον θάνατο των παιδιών τους -κυρίως η μητέρα- και στρέφονται κατά μερίδας του Τύπου που τη «φωτογραφίζει» ως εμπλεκόμενη.

 

Συγκεκριμένα, ως προς τα σχόλια που δέχονται από μερίδα του Τύπου, η γυναίκα ανέφερε: «Θέλω να απαντήσω σε αυτούς που ρωτούν γιατί ήμουν πάντα εγώ μαζί με τα παιδιά, θέλω να πω ότι καμία μαμά δε θα άφηνε το παιδί της μόνο του στο νοσοκομείο. Το θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να είμαι μαζί της. Έχω ακούσει τα πάντα: "Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα", την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», είπε η μητέρα, σημειώνοντας ότι έχουν ξεκίνησε ήδη τις νομικές διαδικασίες προς τους δημοσιογράφους που γράφουν ανακρίβειες.

 

«Αυτό που γίνεται έχει καταντήσει από πολλούς δημοσιογράφους να γυρίσει καταπέλτης για τη μάνα, η οποία έχει φτάσει να φοβάται να βγει έξω από το σπίτι όταν βλέπει τι γράφονται...», είπε ο πατέρας σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, τα οποία στοχοποιούν τους γονείς και κυρίως τη μητέρα για τον θάνατο των παιδιών.

 

«Μας κατακρίνουν γιατί στα social media πως χαμογελούσαμε. Ναι, χαμογελούσαμε, ναι είχαν χαθεί δύο παιδιά, αλλά υπήρχε άλλο ένα πίσω. Γιατί να απολογηθούμε γιατί πήγαμε ένα ταξίδι. Είχαμε ένα παιδί. Δεν μας έχουν αφήσει να θρηνήσουμε τα παιδιά μας».

 

Η μητέρα αναφέρθηκε στου υπαινιγμούς που έχουν ακουστεί από ΜΜΕ εις βάρος της με αφορμή το γεγονός ότι σπουδάζει Εγκληματολογία στο Πάντειο. «Από μικρή είχα έφεση στο ιατρικό κομμάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος διαβάζει έργα ερευνητικού περιεχομένου ή μυστηρίου μπορεί να σκοτώσει κιόλας», είπε, σημειώνοντας «πως δεν σου διδάσκουν πώς θα σκοτώσεις, αλλά πώς θα εξιχνιάσεις ένα έγκλημα».