Latest News

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη - Παραδόθηκε ο Έλληνας καταζητούμενος -Διαφεύγει ένας από τους 11 στην Αλβανία


 Στην αστυνομία παραδόθηκε ένας Έλληνας καταζητούμενος για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη ...στη Θεσσαλονίκη. 


Το όνομά του 25χρονου περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο των 11 ατόμων για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλκη Καμπάνου. Πρόκειται για οργανωμένο οπαδό στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

 

Ο “Αθηναίος” όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό φέρεται να εξαφανίστηκε. 



Δύο Έλληνες, ένας 20χρονος και ένας 23χρονος, έχουν συλληφθεί με μαχαίρια στην κατοχή τους και μάλιστα ο πρώτος κατηγορήθηκε για απρόκλητη σωματική βλάβη με ρατσιστικά κίνητρα.

 

Εν τω μεταξύ, σμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένας από τους συλληφθέντες, ο 22χρονος αλβανικής υπηκοότητας, είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη. Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει στους αστυνομικούς πώς τραυματίστηκε ωστόσο οι αξιωματικοί το αποδίδουν στο μαχαίρι που κρατούσε και με το οποίο φέρεται να χτύπησε τον 19χρονο φοιτητή.

 

«Πιθανότατα πρόκειται για το ίδιο άτομο που φαίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό στα σκαλοπάτια πάνω από τον αιμόφυρτο Άλκη, να τον χτυπά με μανία» σύμφωνα με το κρατικό κανάλι. 

 

Στο επίκεντρο της δολοφονίας τοποθετείται και ο 21χρονος Έλληνας, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ενώ επιβεβαιώνεται και η εμπλοκή τρίτου αυτοκίνητου που είχε μπει στο στενό, κοντά στο σημείο του φονικού, πιθανότατα για να αποκλείσει τους νεαρούς.

 

Ο 21χρονος που οι υπόλοιποι συλληφθέντες δείχνουν ως τον βασικό ύποπτο που κρατούσε το κυρτό μαχαίρι, επιβιβάστηκε στο τρίτο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο μέσα στο στενό, στην οδό Γαζή.

 

Τα άλλα δύο αυτοκίνητα που καταγράφηκαν από κάμερα, είχαν σταθμεύσει στη Νικολάου Πλαστήρα. Εκεί, σύμφωνα με τον 23χρονο, χτύπησαν την παρέα των παιδιών με μαχαίρια αλλά και με ρόπαλα. Το ένα όπλο βρέθηκε στο σημείο. Για τα υπόλοιπα, τα μαχαίρια και τα ρόπαλα που δεν βρέθηκαν, ο 23ρονος υποστήριξε ότι τα πέταξαν.