Latest News

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Netflix: Ανανέωσε για δύο ακόμα σεζόν το «Emily In Paris» - Την «στέλνει»... Βόλο, Λιβαδειά και Φιλιατρά (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΑ)

 


Μία από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές του Netflix, η σειρά «Emily In Paris» («Η Έμιλι στο Παρίσι»), ανανεώθηκε για τρίτη και ...τέταρτη σεζόν. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Variety», η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου καταφέρνοντας να μπει στο παγκόσμιο top 10 του Netflix και βρίσκεται στην κορυφή σε 94 χώρες, με 107,6 εκατομμύρια ώρες προβολής κατά τις πρώτες τέσσερις ημέρες.

Κατά τη δεύτερη σεζόν, η «Έμιλι» (Λίλι Κόλινς) εξακολουθεί να παλεύει με τις ιδιοσυγκρασίες της γαλλικής κουλτούρας και αφού εμπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον γείτονά της και τον πρώτο της αληθινό Γάλλο φίλο, είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά της, η οποία γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μέρα με τη μέρα. Πάντως, στο μάθημα των Γαλλικών, γνωρίζει έναν ομογενή της, που την εξοργίζει και την ιντριγκάρει ταυτόχρονα.

Από το Παρίσι σε Βόλο, Λιβαδειά και Φιλιατρά

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης παρουσίας του στα social media, την Τρίτη (11/01) ο λογαριασμός του ελληνικού Netflix μετέφερε την «Έμιλι» στην Ελλάδα με ξεκάθαρα χιουμοριστική διάθεση.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτηση του Netflix Greece στο Instagram, η «Έμιλι» επισκέπτεται τον Πύργο στα Φιλιατρά που θυμίζει εκείνον του Άιφελ στο Παρίσι, αλλά ταξιδεύει τόσο μέχρι τον Βόλο για τσιπουράκι και τη Λιβαδειά για σουβλάκι.