Latest News

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ένας Youtuber ίσως έλυσε υπόθεση εξαφάνισης δύο εφήβων που είχαν χαθεί πριν 21 χρόνια


 Ένας YouTuber που κάνει καταδύσεις ενδεχομένως εξιχνίασε μια υπόθεση δύο εφήβων που είχαν εξαφανιστεί στο Τενεσί των ΗΠΑ πριν 21 χρόνια όταν ένα αυτοκίνητο σε έναν ποταμό... της περιοχής.

 

Η Έριν Φόστερ, 18 ετών και ο Τζέρεμι Μπέχτελ, 17 ετών, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000, αφού έφυγαν από το σπίτι της Φόστερ, σύμφωνα με τις αρχές. Ο σερίφης, Στιβ Πέιτζ ανέφερε σε δελτίο τύπου ότι μέλη της οικογένειας της Φόστερ τον ειδοποίησαν στις 28 Νοεμβρίου για την έρευνα που ήθελε να διεξάγει ο YouTuber, Τζέρεμι Μπο Σάιντς χρησιμοποιώντας μάλιστα και σόναρ.

 

Ο Πέιτζ επικοινώνησε με τον Σάιντς και του είπε να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Καλφίκερ, στην περιοχή όπου το ζευγάρι χάθηκε. Τελικά, στις 30 Νοεμβρίου, ο Σάιντς έψαξε σε αυτήν την περιοχή και ανακάλυψε ένα όχημα: το σκουριασμένο Pontiac Grand Am της 18χρονης Φόστερ που βυθίστηκε στον ποταμό. Παράλληλα, στο όχημα βρέθηκαν και ανθρώπινα υπολείμματα και θα σταλούν για γενετικό έλεγχο.

 

 

«Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω και λυπάμαι πολύ που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που βρίσκονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει» είπε ο Youtuber. 

 

Ο σερίφης από την πλευρά του αφού «έδωσε τα εύσημα» για την ανακάλυψη, τόνισε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς θα καταφθάσει και άλλο προσωπικό από κοντινές κομητείες για να βοηθήσει. «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη ότι πρόκειται για τους εφήβους, αλλά εκτιμούμε ότι αυτοί είναι», είπε αναμένοντας τα αποτελέσματα του γενετικού ελέγχου. 

 

Με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις οι έφηβοι ενδεχομένως κατέληξαν στο ποτάμι κατά λάθος.